Uppdrag

TooEasy

Marknadens mest kompletta Workforce Management system får en helt ny profil!
"Att, med TooEasy, få spela en sådan stor roll i en framtida satsning tycker vi är mycket meningsfullt och utvecklande"
Stefan Blendulf
Customer Relations & Operations, Leyout

Marknadens mest kompletta Workforce Management System

TooEasy är ett företag baserat i Göteborg som levererar marknadens mest kompletta Workforce Management system. Tillsammans med den grymma duon Christofer och Robin (som inte ska misstas för Nalle Puhs vän), så formar vi en gemensam framtid och vad som nu är ett omfattande samarbete där vi fortsätter att utveckla en redan stark profil för extern kommunikation. 

TooEasy gör allt för familjekänslan och vill dela upplevelsen med deras kunder. Vårt uppdrag är inte enbart att nå ut till fler potentiella kunder, som redan imorgon borde nyttja deras tjänst- TooEasy WFM, men också att skapa ett ännu starkare band mellan TooEasy och deras befintliga kunder med en utvecklad och professionell profil.

Christofer presenterar den nya profilen för TooEasy på deras användarträff

Bli en del av en stark gemenskap

På TooEasy brukar vi säga att vi är som en stor familj och att våra kunder är våra vänner. Under årens lopp har en stark samhörighetskänsla växt fram och vi vill att varje kund ska känna en trygghet i att ha oss som en nära samarbetspartner. 

- TooEasy

Vår öppning i samarbetet involverar tre olika steg. Att ett,- publicera en ny hemsida och fiffigt renovera deras applikation, TooEasy WFM. Att två,- vidareutveckla digitala närvaro och kommunikation på sociala medier. Och tre,- att i samspel med ny profil och ökad social närvaro, skapa värdefull och organisk content som når ut till nya potentiella kunder och användare. Är du en potentiell kund? Klicka här för att besöka TooEasy’s hemsida och boka en kostnadsfri demo med fantastiska Robin Freidlitz!

Bild på Robin som smyger runt vid fikabordet under deras användarträff

Redan efter bara några månader var TooEasy redo att, den 23 september, presentera den nya uppdateringen av TooEasy WFM- version 5.4! Vi är väldigt stolta över att snabbt kunna leverera kvalitativa resurser för intern och extern kommunikation där presentationen för TooEasys kunder var en stor succé och så upplever även vid samarbetet.

“Vi på TooEasy letar alltid efter möjligheter att förbättras, och visade upp våra framsteg med stor glädje för våra kunder! Störst fokus var att visa upp alla nya funktioner som nu finns att tillgå i nya 5.4 versionen. En helt ny design presenterades också vilket kommer att lyfta TooEasy än mer. Användarvänlighet och smidiga flöden är som alltid i fokus. Här togs presenterade vyer, flöden m.m. emot med stor entusiasm!”

- Christofer Freidlitz, Ordförande TooEasy

En bild på TooEasys social media kit

Som en del av den framtida satsning som TooEasy, med Leyout, har påbörjat - har vi tagit fram ett kit för sociala medier som möjliggör enkel och effektiv publicering av aktuellt, smakfullt och träffsäkert innehåll. Kitet innehåller bilder för ikoner, utlåtande och mer allmäna textrutor. Kitet innehåller även en fördjupad färgpalett som är en utveckling av den mer övergripande varumärkesmanualen.

TooEasy
TooEasy levererar marknadens mest kompletta Workforce Management system med över 25.000 användare!
https://www.tooeasy.se
Industri
B2B SaaS
Plats
Göteborg, Sverige